Fotosessie gedaan voor een klant

andorensophie

Vanuit een Coaching Plus abonnement voor een klant, heb ik een fotoshoot georganiseerd voor haar nieuwe website. Dat belooft heel wat! Hier mijn eigen “geheimzinnige” impressie met de fotografen in opperste concentratie aan het werk… (met de camera en toverpen in mijn telefoon gemaakt). Want ik kan hier niets verklappen natuurlijk!

Terwijl we haar nieuwe koers bespraken, bleek al gauw dat de foto’s niet zo aansloten bij wie ze is, wat ze wil neerzetten met haar nieuwe website… En hoewel het wat meer kost dan gepand, is ze heel erg blij dat ze gekozen heeft voor het fotografen koppel uit mijn netwerk, dat precies kon verbeelden wat ze in haar hoofd had. ┬áMorgen ga ik met haar aan nieuwe teksten werken.

Het is zo genieten van haar, ze gaat helemaal voor haar werk. Is precies en weet helemaal wat ze doet. Dat mag gezien worden! Als het werk af is, kom ik erop terug.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *