projectplan leidt tot hele nieuwe visie op onderneming

A. is een zelfstandig onderneemster met een eigen centrum al 19 jaar. Door toeval kwam ze op het idee om een plan te schrijven voor verbouwing van het centrum, vooral de tuin. A. is super enthousiast en bedenkt schitterende nieuwe toepassingen van de tuin en zelfs een hele nieuwe buiten workshopruimte. Hoe ga je dat laten realiseren, vraag ik haar. Ze heeft een stichting , maar die bestaat alleen op papier. Ik zoek haar op en samen bedenken we een nieuwe visie die resulteert in een projectplan, nieuwe bedrijfsnaam, een nieuw stichtingsbestuur en een nieuwe website, die ik voor haar maak. Ze is super trots en blij met de stappen die ze heeft gezet. Ik was echt toe aan die verandering, je hebt me de ogen geopend om echt door te pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *