Empowerment netwerk van zeer ervaren collega’s!

Wat leuk dat je mij gevonden hebt! Maar zit ik niet in jouw regio? Of bied ik net niet de ervaring, kennis of netwerk dat jij zoekt? Dan heb ik een prachtige oplossing. Want al ruim 10 jaar werk ik samen met de beste Empowerment coaches & trainers  die ik ken in Nederland.

We hebben allemaal dezelfde basis in Empowerment, namelijk van David Gershon en Gail Straub, de twee internationaal gerenommeerde trainers en consultants van het Empowerment Institute in de VS. Wij zijn door hen persoonlijk opgeleid en gecertificeerd. Inmiddels hebben wij vanuit een eigen visie hun methode aangevuld en vertaald naar de Nederlandse cultuur en organisaties.

En…. we komen al ruim 10 jaar bij elkaar voor intervisie, uitwisseling en groei! Dat is nog eens iets om echt trots op te zijn. En dat deel ik graag met jou: Empowerment netwerk

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *