Coaching

Coaching kan heel handig zijn voor inspiratie of als bepaalde problemen in je leven hardnekkig lijken te zijn.
Om je te helpen een keuze te maken in het soort coaching bieden we een gratis intake gesprek aan per skype of telefoon van  max. een half uur.

Welke coaching wanneer?

  • Life coaching: als je naar je levenskwaliteit als geheel wilt kijken en verlangens hebt zoals: leuker werk, betere relaties, gezonder leven, balans in je uitgaven, meer geld en bewustwording. Of creatieve energie en levenslust, meer focus, bevrijde emoties, vertrouwen op je lichaam. We onderzoeken verlangens en blokkades via oa. de empowerment methode en mindfullness.
  • Ondernemers/loopbaancoaching: Bij start van nieuwe baan, project, onderneming of visie ontwikkeling daarop. Een lekker praktische coaching, met bijv. tools voor het beschrijven van je project, ondernemingsplan, website, marketing aanpak, klantgericht werken, cv, loopbaan visie etc. En energie/focusoefeningen om je ideeën scherper te krijgen en er meer op vertrouwen.
  • Persoonlijke leiderschap coaching: als je je meesterschap wilt ontwikkelen, wilt werken aan het verhogen van je persoonlijke kracht, mindfulness  en leiderschap, kom je bepaalde uitdagingen tegen. Wordt het tijd om hardnekkige dingen op te lossen, meer inzicht te krijgen in jezelf? Met behulp van oefeningen uit oa. storytelling, psychodrama en voice dialogue, pakken we beperkende overtuigingen en zelfsabotage aan. En mbv energieoefeningen, bodywork en meditatie kun je je energie daarvoor op peil krijgen.
  • Hooggevoeligheids coaching: dit is een combinatie van coaching en lichaamswerk voor mensen met een hogere gevoeligheid. Praten heeft niet altijd zin, vaak moet je eerst meer in je lijf komen. Doordat ik ook massages geef, kan ik je daarbij helpen. Bovendien ben ik zelf hooggevoelig en heb ik lange periodes hier last van gehad. Doordat ik dans, mediteer, en yoga tantra heb geleerd , ben ik meer in mijn lijf thuis gekomen en kan ik mijn grenzen nu beter bewaken. Dat kan ik jou ook leren.

Producten:

Je kunt bij kiezen uit:
losse coachingssessie
coachingtraject (3-5 bijeenkomsten)
coaching plus abonnement, dat bestaat een jaarcontract met  4 uren coaching en/of praktische ondersteuning per maand tegen gereduceerd tarief , speciaal voor zelfstandig ondernemers. 

Boek hier een gratis coachingsgesprek van een half uur